Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Simona Halep Locul 1 Mondial

Simona Halep Locul 1 Mondial. Simona halep începe să se apropie de locul 1 mondial wta ocupat în prezent de ash barty din australia, după triumful din finala wta de la praga, însă chiar și așa distanța rămâne una considerabilă între cele două sportive. Locul 1 mondial, în pericol. Pe locul a 2 a urcat, de pe locul 6, sportiva cehă petra kvitova. Simona halep este oficial noul număr 1 mondial. Simona halep începe, luni, săptămâna cu numărul 46 în fruntea clasamentului wta.

Simona halep are 6.175 şi nicio altă jucătoare nu poate strânge mai multe până la finele lui 2017! Daneza poate să devină numărul 1 dacă ajunge în finală și halep nu trece de semifinale sau dacă va câștiga australian open. Românca îşi păstrează avantajul de 2.086 de puncte faţă de celelalte românce din top 200 wta îşi menţin şi ele poziţiile anterioare, cu excepţia irinei begu, care a coborât de pe locul 53 pe 55, cu 1.026 de puncte. Sportiva noastră conduce și în clasamentul pentru turneul campioanelor. Totuși, dacă halep pierde miercuri cu pliskova, iar wozniacki se impune azi, tot jucătoarea noastră va fi lider wta.

La Cate Puncte S A Apropiat Simona Halep De Locul 1 Mondial Wta Dupa Triumful De La Wimbledon Mobile
La Cate Puncte S A Apropiat Simona Halep De Locul 1 Mondial Wta Dupa Triumful De La Wimbledon Mobile Source from : https://ziare.com/simona-halep/wimbledon/la-cate-puncte-s-a-apropiat-simona-halep-de-locul-1-mondial-wta-dupa-triumful-de-la-wimbledon-1569270
Astfel, peste doua saptamani, halep va avea 7965 de puncte in clasamentul wta, in timp ce wozniacki va avea 7525 de puncte. Simona halep a pierdut prima poziţie în clasamentul wta, după 48 de săptămâni consecutive, 64 în total, şi după ce finalista din naomi osaka a urcat de pe locul 4 pe locul i, având acum o diferenţă de 1.448 de puncte faţă de halep. Simona halep a anunțat deja că nu va participa la turneul de la tokyo, astfel că există. Care este acum diferenţa dintre ea şi daneza caroline wozniacki. Simona halep va juca in noaptea de joi spre vineri, de la ora 3.00 (ora romaniei), impotriva karolinei pliskova!

Simona halep are 6.175 şi nicio altă jucătoare nu poate strânge mai multe până la finele lui 2017!

Simona halep începe, luni, săptămâna cu numărul 46 în fruntea clasamentului wta. Care este acum diferenţa dintre ea şi daneza caroline wozniacki. 27 septembrie 1991 (29 de ani) constanța, românia. Ce spun specialiștii despre numărul 1 mondial! Învinsă în optimi la australian open 2019, simona halep a pierdut prima poziţie în clasamentul mondial.astfel, petra kvitova este prima jucătoare care o.

Locul 1 mondial, în pericol. Românca este numărul 1 mondial! Însă, ieri, nordica a fost învinsă la sankt petersburg, iar sportiva noastră poate spera din nou la locul 1 mondial. ‌ în finala de la china open, halep o va întâlni pe caroline garcia. Noul sezon wta va începe cu simona halep pe locul 1 mondial.

Condițiile In Care Simona Halep Poate Reveni Pe Locul 1 Mondial Wta După Australian Open Spotmedia Ro
Condițiile In Care Simona Halep Poate Reveni Pe Locul 1 Mondial Wta După Australian Open Spotmedia Ro Source from : https://spotmedia.ro/stiri/sport/conditiile-in-care-simona-halep-poate-reveni-pe-locul-1-mondial-wta-dupa-australian-open
Simona halep începe, luni, săptămâna cu numărul 46 în fruntea clasamentului wta. Simona halep a pierdut locul 1 în clasamentul wta, după 48 de săptămâni foto: Care este acum diferenţa dintre ea şi daneza caroline wozniacki. Mihaela joacă în aceste zile la. Simona halep are 6.175 şi nicio altă jucătoare nu poate strânge mai multe până la finele lui 2017!

Învinsă în optimi la australian open 2019, simona halep a pierdut prima poziţie în clasamentul mondial.astfel, petra kvitova este prima jucătoare care o.

Simona halep (1 wta) încheie astfel sezonul pe locul 1 mondial, în ciuda faptului că a fost eliminată încă din grupe, scrie prosport.ro. Ce spun specialiștii despre numărul 1 mondial! Simona halep a reușit să se califice în finala turneului de tenis de la madrid, după o luptă dificilă împotriva belindei bencic. Acasa › ştiri › sport › simona halep va reveni pe locul 1 mondial. Wozniacki in schimb a ajuns in finala la dubai anul trecut si va pierde puncte importante.

Pe locul a 2 a urcat, de pe locul 6, sportiva cehă petra kvitova. Învinsă în optimi la australian open 2019, simona halep a pierdut prima poziţie în clasamentul mondial.astfel, petra kvitova este prima jucătoare care o. Mihaela joacă în aceste zile la. Simona halep a pierdut prima poziţie în clasamentul wta, după 48 de săptămâni consecutive, 64 în total, şi după ce finalista din naomi osaka a urcat de pe locul 4 pe locul i, având acum o diferenţă de 1.448 de puncte faţă de halep. Simona halep a reușit să se califice în finala turneului de tenis de la madrid, după o luptă dificilă împotriva belindei bencic.

Simona Halep Takes Over World No 1 Ranking After Reaching China Open Final
Simona Halep Takes Over World No 1 Ranking After Reaching China Open Final Source from : https://www.smh.com.au/sport/tennis/simona-halep-takes-over-world-no1-ranking-after-reaching-china-open-final-20171007-gywdap.html
27 septembrie 1991 (29 de ani) constanța, românia. Ce spun specialiștii despre numărul 1 mondial! Simona halep speră să rămână lider mondial după următoarele turnee din calendar, disputate pe suprafaţa ei favorită, dar specialiştii lupta pentru locul 1 mondial a fost analizată de publicaţia tennis now, care notează că halep este în pericol să piardă şefia clasamentului, potrivit prosport. Simona halep, a 29 săptămână pe locul 1 mondial. Nici simona nu va participa, insa ea nu a participat nici anul trecut.

Pe locul a 2 a urcat, de pe locul 6, sportiva cehă petra kvitova, finalista australian open, cu.

Ce spun specialiștii despre numărul 1 mondial! Simona halep a făcut retrospectiva. Daneza poate să devină numărul 1 dacă ajunge în finală și halep nu trece de semifinale sau dacă va câștiga australian open. Naomi osaka a urcat de pe locul 4 pe locul i, având acum o diferenţă de 1.448 de puncte faţă de halep. Noul sezon wta va începe cu simona halep pe locul 1 mondial.

Posting Komentar untuk "Simona Halep Locul 1 Mondial"