Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Incident La Metrou Azi

Incident La Metrou Azi

Zeci de oameni au fost martori. In legatura cu evenimentul de astazi, 07.06.2019, din statia de metrou 1 mai, metrorex face.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Incidentul a fost anunţat prin 112 la ora 9.55. Acesta a rămas blocat în tunel, iar călătorii au sunat la 112. Metrorex a mai anunțat că se va deschide o anchetă cu privire la cauzele care au condus la acest incident și că persoanele vinovate vor fi sancționate în conformitate cu prevederile legale.

Inca Un Incident La Metrou Un Tren S A Defectat Pe Magistrala Berceni Pipera Azi Dimineata Sectorul 4 Live
vizitati articolul complet aici : https://sectorul4live.ro/inca-un-incident-la-metrou-un-tren-s-a-defectat-pe-magistrala-berceni-pipera-azi-dimineata/
Un incident a avut loc vineri dimineața, la metrou, la circa 200 de metri de stația eroilor. Atunci, două probleme medicale apărute în aceeași zi au generat blocaje la metroul bucureștean. Acesta a rămas blocat în tunel, iar călătorii au sunat la 112.

Incidentul a fost filmat de un alt pasager iar.

Încă un incident la metroul bucureștean, în această dimineață (6 noiembrie). Decizie controversată a platformei de streaming video. Metrorex a mai anunțat că se va deschide o anchetă cu privire la cauzele care au condus la acest incident și că persoanele vinovate vor fi sancționate în conformitate cu prevederile legale.

By andrei vlad on septembrie 23, 2019. Isu spune că nu sunt probleme în ceea ce privește. Știri de ultima oră eveniment incident la metrou.

Metrorex
vizitati articolul complet aici : http://www.metrorex.ro/
Un pas în gol, o viaţă frântă! Primele declarații ale femeii care a amenințat azi la metrou o altă persoană: Un barbat de 47 de ani a fost ranit, vineri seara, in statia de metrou de la la statia de metrou universitate, un barbat 47 de ani, aflat in zona scarilor rulante, a fost lovit la nivelul capului de elemente de constructie cazute din.

Un calator care nu avea masca pusa corect a fost luat pe sus de jandarmi.

Această listă cuprinde accidente și incidente petrecute în rețeaua metroului din bucurești de la inaugurare până în prezent. Un pas în gol, o viaţă frântă! Decizie controversată a platformei de streaming video.

Regretăm incidentul și insistăm ca regulile de călătorie cu metroul să fie respectate pentru siguranța circulației. Știri de ultima oră eveniment incident la metrou. (video) momente de panică, la metroul bucureștean, vineri dimineață.

Incident Teribil La Metrou Un Bărbat A Murit După Ce A Sărit In Faţa Trenului De
vizitati articolul complet aici : https://www.zf.ro/eveniment/incident-teribil-la-metrou-un-barbat-a-murit-dupa-ce-a-sarit-in-fata-trenului-de-metrou-17866716
Bărbatul e stabilizat, se află pe peronul stației republica. Traficul a fost blocat preț de câteva minute bune. Un incident a avut loc vineri dimineața, la metrou, la circa 200 de metri de stația eroilor.

În legătură cu blocajul de azi din subteran, metrorex a explicat că a avut loc ca urmare a unei defecțiuni tehnice.

By andrei vlad on septembrie 23, 2019. Din primele date, bărbatul de 46 de ani a avut. Decizie controversată a platformei de streaming video.

Posting Komentar untuk "Incident La Metrou Azi"